• Over Droog Diagnose

  Over Droog Diagnose

  Wij houden van auto’s, van elektronica en vooral van het oplossen van complexe storingen waar anderen het met zweet op hun voorhoofd niet uitkomen. Storingen die zo diep verwikkeld zijn in een brei van foutmeldingen en knipperende rode lampjes op het dashboard. Mensen en bedrijven die alles al geprobeerd hebben maar die er niet uitkomen, die mensen helpen wij. Met fascinatie en ontzag gaan we de foutmeldingen te lijf. We zijn gespecialiseerd in het oplossen van complexe elektronische storingen aan BMW en MINI. Daarnaast kunt u in de nette en volledig uitgeruste werkplaats ook terecht voor reparaties, onderhoud, apk, coderen en programmeren, revisie van panoramadaken, diagnose en reparatie van storingen aan motor, ABS, reparatie van inbraakschades, en nog veel meer. Droog Diagnose heeft service hoog in het vaandel staan. Wij nemen uw probleem uit handen en zorgen voor een vakkundige en professionele afhandeling. Communicatie in korte lijnen. Heldere afspraken. En nooit verrassingen achteraf.

Wat kun je verwachten?

 • 01. Kennis

  Onze klanten kunnen van ons de grootste vakkundigheid en kwaliteit van dienstverlening verwachten.
 • 02. Eerlijkheid

  “Eerlijk duurt het langst.” En daar mogen klanten ons aan houden. Wij vinden dat een duurzame klantrelatie gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Dat ziet u terug in onze dagelijkse gang van zaken. Communicatie in korte lijnen. Heldere afspraken. En nooit verrassingen achteraf.
 • 03. Kwaliteit

  Wij nemen uw probleem uit handen en zorgen voor een vakkundige en professionele afhandeling.

Auto elektronica Specialist

Met een hart voor uw auto.
 • Jan Droog

  Droog diagnose is opgericht door Jan Droog. Jan is een expert autotechnicus, ondernemer en entrepreneur! Na een succesvolle carrière als automonteur, trainer en technicus richt hij zich op waar hij het meest van houdt: Complexe stroringen oplossen! U zult merken dat zijn benadering van het aanpakken zeer effectief is. Een mix van technische kennis, een fascinerende drive voor het oplossen van foutmeldingen en gouden handen als het gaat om reparaties hebben ervoor gezorgd dat Droog Diagnose een succesvolle formule heeft neergezet.

  over jan